BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
my name in Japan pula -.-
Friday, May 13, 2011 • 12:02 PM • 2 convicts
Assalamualaikum , dah settle buat entri tadi , saya pun continue nak buat in japan pula dekat SINI . kalau nak ikut prosedure , dia suruh letak family name dulu then baru nama sendri . but kita kan takde family name , so saya try macam macam lah . and banyak juga nama saya ada

Siti Hummairah :
石川 Ishikawa (stone river) 歩 Ayumu (walk, deeper meaning: walk your own way)

Hummairah Normazli : 川島 Kawashima (river island) 小百合 Sayuri (small lily)

Normazli Hummairah : 小野坂 Onosaka (small plain slope) 歩 Ayumu (walk, deeper meaning: walk your own way)

okay , tu je yang saya cuba . banyak betul nama saya , tapi saya paling suka Kawashima Sayuri , maksud dia pun best HAHA . err , kalini saya tak buat untuk kawan kawan sebab boleh cuba letak nama itu ikut suka hati korang lah ( kita kan takde family name , so saya pun main letak jelah nama macam mana yang saya suka HAHA )

p/s : pada korang , which one is better ? Ishikawa Ayumu ? Kawashima Sayuri , Onosaka Ayumu ? HAHA , i like Siti Hummairah ^^, just for fun .




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • my name is Park Sung Gi :)
  • checklist T_T
  • i'm a teenager :)
  • adikku ..
  • unimas . . . again HAHA :)
  • unimas-student-to-be
  • upu results :)
  • my ummi is SUPER hebat !
  • ...
  • bestnya duduk di teratak Pinky Momma ;)