BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
lega , fuhhh :)
Friday, May 20, 2011 • 5:21 AM • 0 convicts
Assalamualaikum . yeah , sejak demam masuk U or matriks melanda semua students 18teen y/o ni , saya pun tak terkecuali lah T_T . dah 5 hari yawww saya tak update blog :O sekarang bia tak update 2 3 hari dah rasa lain macam , nanti bila dah start belajar , agak nya memang lagi susah lah kan nak tulis *nanges jap .

actually agak busy pergi pejabat imigresen buat dokumen perjalanan terhad , then medical check up , then sahkan salinan photostate , then beli setem hasil and remit kan terus *berapa banyak then dah -.- part nak buat pas perjalanan tu lah yang leceh and cerewet sikit , sebab ... err , malas lah nak story part yang menyakitkan hati , tak sedap dibaca HAHA ( kalau saya free nanti saya story but tak janji sebab entri yang saya keluar dengan Magnificient 6 pun belum tulis lagi ) .

sekarang dah boleh tarik nafas lega sebab semua benda yang berkaitan dengan borang dah settle , alhamdulillah :) and tadi pergi lah beli barang sikit . beli cadar 2 , 1 pink and another one blue :) warna cadar sama dengan Mrs Eli , kitorang dah pakat nak beli cadar tona warna sama . yelah , kot kot satu bilik nanti boleh pasang cadar yang sama warna *berangan je lebih HAHA .

then beli lah baju sepasang dua and belilah apa apa lagi yang patut , malas pula nak taip satu satu HAHA :) ohh , esok dak dak Uitm dah daftar kan kan kan , huwaaa :'( my bestfriend kina , iqa and ain daftar esok . cuma fashihah je daftar 22 . wah , korang dah nak jadi student u kan :) all the best okay ! kalau rindu aku , meh datang sarawak HAHA .

that's all untuk entri kalini , agak penat harini nak taip and publish gambar , sebab tu entri kalini agak dull , silalah redha okay :D wassalam

p/s : nanti aku mesti rindu korang dohh , serious :'( and TAHNIAH to HANISAH sebab lulus JPJ , yayy !



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • sahut cabaran admoyu
  • saya jatuh cinta dengan NORMAZLI dah lama dah :)
  • my name in Japan pula -.-
  • my name is Park Sung Gi :)
  • checklist T_T
  • i'm a teenager :)
  • adikku ..
  • unimas . . . again HAHA :)
  • unimas-student-to-be
  • upu results :)