BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
last day hangout with Hanisah :'(
Friday, May 27, 2011 • 6:06 AM • 0 convicts
Assalamualaikum . pagi tadi hujan lebat sangat :( nak pergi rumah Hanisah sebenarnya pagi tadi . tapi bila tengok cuaca macam risau pula nak keluar sebab ribut semua ada lah . then abah kata takpe , dia drive lagipun dekat je , yes ! ini yang sayang abah lebih , cepat cepat lah pergi bersiap , sejuk ohh mandi pagi tadi sebab hujan lebat sangat sangat sangat sangat sangat ( err , cukup lah kot hehe ) .

pukul 7.45 am dah gerak sebab sekali dengan hantar adik bongsu pergi tadi ( dia masuk pukul 8 ) . then hantar dia dulu baru abah hantar saya . sampai rumah Hanisah kitorang lepak lepak je , as usual HAHA . borak borak then layan youtube ( layan variety show korealah , apa lagi :D ) alih alih dah pukul 10 am .

terkejut juga sebab kitorang bukannya buat apa sangat pun tadi , asyik gelak layan korea je ( best wohh ) . then pukul 12 semua adik adik and parents dia balik blablabla . makan tengahari and zohor kat situ terus . tiba tiba Hanisah kata parents dia nak pergi Pekan . so nanti saya balik Hanisah drive . yayy ! Hanisah dah lulus JPJ lat week and dah dapat P ( chukahae cingu ! ) so apalagi , kitorang bersiap lah sebab ingat nak ronda ronda kampung jap before hantar saya balik .

adik Hanisah dua orang ikut sebab dia nak pergi kedai runcit beli gula gula . pergi lah kedai . on the way drive itu memang macam macam lah berlaku . buat lawak je bila teringat balik . tak payah lah nak story kat sini , bahaya HAHA ( aku baik tahu Hanisah ) . then ada message masuk . ohh , kina rupanya ( dia dekat UiTM Kuala Pilah sekarang )

Kina : " orientasi over . haha "

ohh , seronok lah dia kan , orientasi dah habis means mood belajar sudah mari ohh ! saya apalagi , terus lah reply

me : " wah best nya kau ! aku tengah duduk sebelah Hanisah ini , dia drive *woot woot "

Kina : " wah , bestnya ! kau orang pergi mana ? "

me : " takde pergi mana mana pun , ronda kampung je "

Kina : " amboi kemain tau kau orang tinggal berdua meronda berdua . HAHA . Hanisah mesti tegak je pegang stereng . HAHA "

the rest are history :p

ops , macam mana kina boleh tahu ini ? musykil jap . haha . kelakar betul bila pikir tadi ( dah dua kali saya ulang ayat ini ) . then pukul 3.30 pm baru saya balik . best sangat dapat jumpa Hanisah before dia pergi . esok dia dah gerak KL and stay rumah mak cik dia before daftar Ahad ini . best nya dia :)

" Hanisah , study elok elok tau , tak mahu nakal nakal ( kau kan naughty , susah nak jaga , kasihan Wani nanti HAHA ) . jaga ibadah , aurat , maruah diri okay dear ? tak mahu tinggal solat and Quran no matter what happen ( except time tutt je HAHA ) . nanti raya kita beraya sama sama dengan Magnificient 6 okay ? i love you dear <3 and and and to Magnificient 6 yang lain pun sama weh , bukan Hanisah je HAHA ( fashihah , sakinah , ain , afiqah ) . "

that's all , nanti nak buat apa ea bila Hanisah dah masuk U ? nak keluar jalan jalan dengan siapa ? haish T_T . anneyong :)

p/s : sorry no picture for this entry :)




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • shopping LAGI ?
  • i'm septemberian :) *HAHA , tajuk kita sama kina
  • aigoo , nak sumbat mana lagi ?
  • keluar dengan HANISAH :)
  • both of you have mistaken of what i'd wrote T_T
  • busy memanjanggg ...
  • lega , fuhhh :)
  • sahut cabaran admoyu
  • saya jatuh cinta dengan NORMAZLI dah lama dah :)
  • my name in Japan pula -.-