BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
i'm a teenager :)
Thursday, May 12, 2011 • 4:02 AM • 0 convicts
Assalamualaikum
tajuk tak boleh blah betul HAHA
memang lah saya dah remaja kan kan kan :)
tapi saya terasa macam orang dewasa tadi tau tau
sebab kena pergi buka akaun bank RHB ( unimas punya pasal lah haha )
sendiri sendiri *nasib baik NURHANISAH teman*
but before that , kitorang pergi tangkap gambart passport dulu
*muka saya seriously buruk sebab nak tergelak HAHA*

time nak pergi buka tu nervous semacam
haha , yelah kan selama ni ada abah or ummi yang teman saya buat
kali ini memang saya pergi buat sendiri ,
agak menggigil juga lah bila cakap dengan pegawai bank dekat situ *teruk kan HAHA*

okay , ni rupa kad RHB *saya kan gedik nak publish gambar ni HAHA*

then after dah settle semua tu ,
saya and Hanisah pergilah Billion *saja nak jalan jalan sementara tunggu abah datang .
then ingat nak beli cardigan labuh kan ,
tapi cancel lah , sebab Hanisah nak beli bag :)
dia beli bag comel sangat , warna coklat
saya tak beli sebab dah ada baru beli haritu warna coklat juga ,
bag Saches


ni beg saya yang buruk , thanks Abah sebab sudi belanja i *haha , gedik sungguh anak dara sorang ni*

after that kitorang jalan jalan nak cari pencil box sama *gedik kan kan kan HAHA
then pergi kedai yang hujung sekali , ada banyak pencil box yang comel comel ,
tapi kitorang tak beli yang comel tu ,
kitorang beli yang besar terus sebab senang ,
yelah kan , nak letak calculator , gunting , gam , stapler , dll ,
kan banyak tu , kalau beli yang kecil takut tak muat ,
rugi je .
then jumpa lah pencil box ni , comel and murah je , seriously

hoho , besar tak ? it is very simple , and saya suka sebab simple :) awak tak suka ? ada den hairan huh ? HAHA . happy sebab sama dengan Hanisah ^^,

then jalan jalan lagi ( sebab abah tak call lagi , so jalan je lah jawabnya HAHA ) .
tiba tiba ada message masuk

****
<3kinalola : " pergi uruskan bank sensowang . peh da besaaa "

ohh , kina rupanya :) dia pun pergi buka buku akaun juga dengan Fashihah dekat Bank Islam ,
bila baca message tu nak tergelak pun ada ,
yelah kan , bila difikir fikir balik ,
ohh dah besar rupanya aku .
lesen dah ada , kad ATM dah ada , nak masuk Universiti pula , no more school's uniform ,
kelas dah tukar nama ke kuliah and macam macam lagi lah :)

keyna , faz , hanisah , fashihah , ain , silalah jangan jealous sebab saya dah ada P :)
HAHA

okay , fullstop merepek .
*tapi betul lah apa yang saya cakap*
HAHA .
that's all , nanti next entri nak cerita pasal Magnificient 6 hang out sama-sama
before masing masing ke universiti *and nanti susah nak jumpa HUHU :'(
that's all ,
anneyong .

p/s : err , kenapa tak boleh nak register RHB ? makcik dah salah bagi username kat saya lah T__T esok kena pergi RHB Bank lagi lah jawabnya .





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • adikku ..
  • unimas . . . again HAHA :)
  • unimas-student-to-be
  • upu results :)
  • my ummi is SUPER hebat !
  • ...
  • bestnya duduk di teratak Pinky Momma ;)
  • thanks Kak Numana :)
  • pagi ini saya jadi BIDAN ARNAB :)
  • saya sudah accept matriks , ANDA ?