BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
i'm septemberian :) *HAHA , tajuk kita sama kina
Wednesday, May 25, 2011 • 6:34 AM • 4 convicts
Assalamualaikum . actually nak buat entri ini dah lama ( gaya macam dah lama sangat je , padahal baru kelmarin HAHA ) . saya minta tolong Keyna buatkan . sebab time blogjogging dekat blog dia and terbaca entri Im Novemberian yang dia tulis , saya pun nak tahu juga apa yang Dr Fazdzilah Kamsah predict ( sebab Keyna kata dia dapat benda ini dari Dr Fadzilah Kamsah ) .

and keyna pun buat lah untuk saya ( well , Keyna kan comel baik busuk gedik kurus HAHA ) . so , sesiapa yang lahir bulan September pun boleh baca juga okay :) especially Kina , Hanisah . and for those yang lahir bulan November just pergi ke entri INI :)

Sangat bersopan santun
dan bertolak ansur
peh , TIPU TIPU ! haha
sangat cermat
teliti dan teratur

suka menegur kesilapan orang lain
mengkritik
HAHA , memang saya suka critic orang , so ?

pendiam tetapi pandai bercakap
i am not that 'pendiam' especially for those who are close with me :)
sikap sangat cool
sangat baik dan mudah simpati
oh , saya jahatlah :)
sangat prihatin dan terperinci
amanah, setia dan jujur

kerja yang dilakukan sangat sempurna
sangat sensitif yang tidak diketahui
now you know right ? HAHA

orang yang banyak berfikir
daya penaakulan yang baik
WHAT IS PENAAKULAN?

otak bijak dan mudah belajar
but senang lupa if tak diulang dalam jangka masa yang lama :(
suka mencari maklumat
kawal diri dari terlalu mengkritik
KAH KAH KAH SUKE KRITIK ORG BAI ( ini Keyna yang comment HAHA )

pandai mendorong diri sendiri
mudah memahami orang lain (daya firasat yang tinggi)
banyak simpan rahsia
am i ?
suka sukan, hiburan dan melancong,
yeah , that's really true !!!

kurang menunjukkan perasaannya
err Keyna , aku ada perasaan lah HUHU :'(
luka hatinya sangat lama disimpan

terlalu memilih pasangan
its for my own good right :)
sukakan benda yang luas, sistematik
yeah , it is easier for me XD

bila saya baca yang September punya and then compare dengan November yang dekat blog Keyna rasa awkward jap . kenapa yang september lagi sikit dari november ? kau ada tambah ea Keyna untuk november ? ada tak ? ada tak ? tell me the truth now girl ! HAHA , joking . that's all , anneyong.

p/s : Keyna , kau buat yang Disember pula untuk Mrs Eli :D boleh tak ? pleaseee dear *aegyo , perhaps .





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • aigoo , nak sumbat mana lagi ?
  • keluar dengan HANISAH :)
  • both of you have mistaken of what i'd wrote T_T
  • busy memanjanggg ...
  • lega , fuhhh :)
  • sahut cabaran admoyu
  • saya jatuh cinta dengan NORMAZLI dah lama dah :)
  • my name in Japan pula -.-
  • my name is Park Sung Gi :)
  • checklist T_T