BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
...
Thursday, May 5, 2011 • 5:21 AM • 5 convicts
Assalamualaikum .
saya bosan .
bosan
dan bosan .
hari yang amat membosankan ...
okay , fullstop membebel pasal tahap kebosanan saya yang melampau .

actually saya tak online beberapa hari ,
konon konon nak 'puasa' mengadap laptop 24/7 ,
yeah !
demi kesihatan mata kuhh *serious poyo yang amat , dan silalah jangan percaya*

tapi , harini saya terpaksa online ,
sebab ada kawan datang and nak guna internet ( saya seorang sahabat yg baik HAHA )
errr , dan bila saya dah start online ,
memang jangan harap lah saya nak stop HAHA .

then harini asyik terbaca entri kahwin je ,
and time ber-comment comment dengan kawan dekat mukabuku ,
diorang pun tengah discuss pasal kahwin .
alahaiii , time tu terfikir juga ,
adakah umurku sudah mencecah 28 years old ??
ohh tidak tidak , i'm still 18 ya teman teman ,
masih muda , and disebabkan ke-muda-an itulah ,
dengan penuh kegedikan nya saya melayan lah topik-yang-konon-konon-hangat itu .
bila baca balik , kelakar pula haih
( maaf , saya terlampau rajin untuk print screen apa yg kami tulis , err actually malu sebenarnya HAHA )

okay , habis pasal kahwin , pergilah blogwalking sat ,
haih , rupa rupanya entri pasal Kpop-copycat-from-Malaysian-Indonesian
nihh tak habis habis lagi ,
ada je lahh entri yang mengutuk depa semua ,
yeah of course saya pun tak setuju sangat depa semua pergi tiru Kpop ,
kita kan ada budaya sendiri , confirm tak kemana lah group copycat-kpop ini ,
kejam tak kejam tak ?
lantak pi hang lahh saya nak kejam or tak ,
ni lah bahana orang yang tengah bosan and taktahu nak berhenti menaip ,
habis copycat-kpop nih dikutuk sekali HAHA ,
maafin saya dong T__T
insaf sudah .
meh sini saya cakap baik baik pula .
yeah !
kalian yang ala ala Kpop ini , selamat maju jaya ,
kalau kecundang , silalah balik kampung tanam padi , jangan tersesat ke Korea pula ,
saya pula yang malu sebab ramai saudara kat Korea tu ,
tak percaya ?? haah , Ryeowook Suju tu pak cik saya belah nenek saudara ,
Taemin SHINee pula anak cicit saya yang lahir terlebih awal dari saya sebab tu dia lagi tua ,
Yoseob Beast tu kembar tak seiras tak serupa seibu sebapa saya ,
kalau tak percay , silalah tanya mereka okay ?

hah , sudah sudah lah saya merepek ,
siapa yang baca entri tak bergambar lagi tak bermotif dan tak berfaedah ini ,
memang kalian sangat tabah tahap petala kelapan .


p/s : i love pure K-pop ! Oh Malaysia , im totally proud to be Malaysian , but why must we copycat those K-pop ? i dont think people will like the M-pop , seriously T__T




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • bestnya duduk di teratak Pinky Momma ;)
  • thanks Kak Numana :)
  • pagi ini saya jadi BIDAN ARNAB :)
  • saya sudah accept matriks , ANDA ?
  • matriks ohlala :)
  • Big Bang daebak !
  • happy cooking :)
  • ben ashaari kenang masa sekolah
  • . . .
  • Segmen Blog Saya