BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
busy memanjanggg ...
Sunday, May 22, 2011 • 1:21 AM • 9 convicts
Assalamualaikum . memang betullah orang kata preparation nak masuk U ni banyak and bila dah nak masuk tu , asyik ke sana sini je lah jawabnya kan sebab nak settlekan semua benda . haritu part borang borang dah siap settlekan semua . memang lega lah habis lah kan . then part nak beli barang lah pula yang leceh . saya ni bukan kaki shopping , seriously . tapi dah sejak akhir akhir ini memang selalu keluar nak beli barang , lagi lagi bila ada Hanisah , memang jadi syok habis HAHA :D

semalam keluar lagi pergi format laptop sebab kena virus kelmarin . kalau nak scan virus memang lambat lah kan , lagi lagi bila kapasiti lappy ni besar , nanti lambat . alang alang nak masuk U ni , baik saya format semula , senang sikit . haa , sekarang dah ringan laptopnya *happy jap HAHA . sebab benda benda yang tak penting tu dah dibuang habis ( yang penting videoclip and movie Korea still ada , tu dah memadai wehh bagi peminat kpop ni HAHA ) .

dah hantar laptop , pergi lah beli stoking , handsocks , anak tudung , slack hitam , flip flop , seluar dalam , inner , botol air , kasut sukan , Givenchy eyeshadow , tuala , then toiletries yang kecil kecil ( syampoo sabun beli kat sarawak nanti ) , MAC compact powder . sorry lah sebab saya just list out macam ni saja , nak buat point , macam malas , nak tangkap gambar and publish here pun malas ( well , saya kan Queen of Laziness HAHA ) .

nanti hari selasa nak teman Hanisah pergi medical check up yang second time punya . then alang alang nak terus scaling gigi before masuk U . lepas itu pergi beli tracksuits , t-shirts , tudung ( especially tudung PUTIH -.- ) , baju kurung sikit , comforter , external hard discs yang 500GB ( cukup jelah untuk student macam saya ni ) , MAC concealer ( i love MAC , so ? HAHA ) , lip balm/gloss , lagi apa eak ? nanti lah saya fikir semula . siapa yang baca entri kalini , padan muka sebab sejak akhir akhir ini saya update entri yang sangat membosankan , so , silalah redha HAHA .

that's all , wassalam :)

p/s : tuala , eyeshadow and flip flop saya exactly the same with Hanisah , i LOVE it ! HAHA . then , semua barang yang saya beli warna PINK ! ( except untuk sport shoes , warna purple sebab takde warna pink T_T ) .




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • lega , fuhhh :)
  • sahut cabaran admoyu
  • saya jatuh cinta dengan NORMAZLI dah lama dah :)
  • my name in Japan pula -.-
  • my name is Park Sung Gi :)
  • checklist T_T
  • i'm a teenager :)
  • adikku ..
  • unimas . . . again HAHA :)
  • unimas-student-to-be