BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
checklist T_T
Thursday, May 12, 2011 • 7:52 AM • 0 convicts
Assalamualaikum and good night semua :) have a sweet dream *erk , intro yang paling merapu , jangan layan* . entri lepas saya ada cakap nak cerita pasal Magnificient 6 hang out sama sama right ? ohh , saya tak tipu , memang betul kami keluar sama sama , tapi sekarang takde mood nak tulis panjang panjang , sebab entri ni nak tulis pendek je . just nak list out apa yang patut dibuat as my preparation before pergi UNIMAS :)

checklist :

Photostate - Borang Bantuan Kewangan Asasi 3 set , I/c , Slip SPM

Remitkan setem hasil RM10 x 3 .

Sahkan Salinan Photostate .

Medical Check-up

Book ticket Firefly / Air-asia / MAS then faks borang perjalanan .

Pergi Pejabat Imigresen untuk buat Pas Perjalanan

Buka account RHB

Tangkap gambar ukuran passport 8 *but better buat lebih :)

Isi semua document document

Beli barang barang keperluan :)



yg warna PURPLE means dah settle , BIRU means on the way meng-settle-kan benda tu , MERAH means tak buat apa apa lagi HAHA ^^, but saya dah book nak buat medical check-up rabu ini :)
*maaf sebab saya malas nak main potong-potong benda yang saya dah settle*

bila tengok list ni , ohhhemmgiii ! banyak lagi dong yang saya belum settle kan . esok saya nak pergi pejabat pos nak beli setem hasil and settle kan terus lah bab tu . then terus nak settlekan juga bab pas perjalanan . oh biarlah siap cepat cepat :'( nanti senang sikit hidup , just fikir nak beli barang apa saja nanti :) even though dah beli barang sikit , tapi bila tengok balik barang yang dibeli serupa tak beli apa apa , seciput je alahai -.-

dah lah , malas den naik taip lagi . that's all , ttyl :)

p/s : siapa budak UNIMAS yang dah settle buat semua itu memang saya salute lah wehh :)




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • i'm a teenager :)
  • adikku ..
  • unimas . . . again HAHA :)
  • unimas-student-to-be
  • upu results :)
  • my ummi is SUPER hebat !
  • ...
  • bestnya duduk di teratak Pinky Momma ;)
  • thanks Kak Numana :)
  • pagi ini saya jadi BIDAN ARNAB :)