BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
vroom vroom !
Thursday, April 7, 2011 • 4:26 AM • 0 convicts
Assalamualaikum :)

huh ,
penat sikitlahh harini ,
oh pehlis dont ask me ,

"awak penat buat apa je myra ? bukan awak memang tkde kerja ke ?? "

i really really hate that type of question ,
errr , in this mean of time ,

hehe .

tadi pergi driving class ,
alahh dekat bentara yg most of them tuhh aliens
segala benda tuhh ,

saya dah pernah story kat entri NI .

harini terlebihh gedikss pulak
bawa camera nak snap snap gambar ,
well ,
nama pun takde kerja kan ,

so
saya kalini saya baik hati sikit
malas nak taip berjela jela

*actually tuhh hobi saya taip panjang2 kat blog , biar korang pun naik bosan nak baca*

biar saya letak lahh gmbar kami
yg gedik dan ngengade ,
so silalah rasa geli geleman ye tengok gambar ni HAHA

ini cikgu saya , nak tgk muka dia , sila scroll down oke :)

teman seperjuangan di kala suka dan duka *errr , ye ke?*

haa , my mak intan yg sporting . tengoklah , ceria je kan kan :)

ILI NURHUDA , best tau kawan ngan dia nia !

kami VS gedik = siapa menang ? *soalan paling tak logik , jangan layan*

sila telengkan kepala anda :) kerjasama anda amat dihargai

disebabkan mukaku half je masuk dalam pic ni , so saya decide edit cmni supaya
muka ili pun tak obvise sangat , fair and square *kejam tak aku ? HAHA*




kami sama tapi tak serupa :D

cuba tengok betul betul apa beza soto nasi #1 dengan #2 ?

harini lapar sangat after belajar , so mak intan bawa pergi kedai makan
kawan dia , dekat je dgn bentara , sedap soto dia :) thanks mak intan
sebab belanja :p


okayy ,
cukup lahh gambar tuhh ,
actually terlebih cukup adalah ,
maaf ya sedare pakcik makcik atuk nenek semua ,
dah terupload ,

malas nak delete ,
conclusion : redha

HAHA :D

haa ,
ni nak tunjuk 1 gambar rahsia ,
jangan bagi tahu ili saya upload gambar ni , *pleaseee*
tak edit or resize ,
mmg ori punya :

saya susun seribu jari pohon kemaafan kepada kamu ILI :(
dah insaf , takkan upload lagi gambar kamu macam gini ,
this is my last time *tipu je nihh*


that's all ,
wassalam .

p/s : sedang memreading baca novel JET JONAH , credit to kinagemook :)




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Assalamualaikum . tadi time tengah syok syok onli...
  • sorry soory soryy ssory:)
  • mari timbang berat sama-sama :)
  • Assalamuaaikum . anneyong haseyo :) hahh , harini...
  • borang oh borang *PART 2*
  • lampu isyarat ??
  • contest org lidi :)
  • borang oh borang :)
  • earthquake ! gempa bumi !
  • congratulation 3rd batch GMC !