BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
thanks Kak Numana :)
Thursday, April 28, 2011 • 8:12 PM • 5 convicts
Assalamualaikum :)
wahh tadi after buat entri nihh ,
nampak lah kak Numana comment dekat entri yg saya dah accept matriks ,
tak sangka kak Numana sanggup tolong story life dia dekat KMJ !

excited time buka blog dia and baca pun khusyuk je taw taw :D
and memang kak Numana punya entri best lah ,
sebab maksud dia sampai dekat saya .
yelah , kan ada certain orang kalau bercerita bagai nak rak ,
at the end , saya tak faham apa yg dia cakap ,
tak tahu lah mana silapnya kan ,
saya yang tak reti nak translate infonya ,
or dia yang tak reti bercerita kan kan kan :P

hah ,
seronok jugak life dekat matriks kan ,
yg tough nya cuma management masa dia yg pack sangat ,
tapi biasalah , nama pun student , belajar lah tanggungjawab kita ,
memang sepanjang masa kena belajar ,
( err , saya tak bermaksud belajar non-stop , time makan dia belajar , time solat belajar , time main belajar )
lainlah kalau saya nihh suri rumah sepenuh masa .

kalau korang nak tahu , meh kita terjah ramai ramai
dekat blog Kak Numana yg baik hati itu :)
especially dak maktabku yg ngengade , HAHA

to Kak Numana : " Thanks akak sudi jawab soalan saya ! kalau saya masuk KMJ , means akak nihh senior saya lah kan kan kan :) nice to know you ^^, "

till then , anneyong :)

p/s : mila , faz , kina , iqa , zafirah , sabrina silalah terjah ke blog itu ya :) tak lupa kepada mimdebab , muiz , yanie , jehan , amalina , raihana jugak although korang dapat matriks lain :)


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • pagi ini saya jadi BIDAN ARNAB :)
  • saya sudah accept matriks , ANDA ?
  • matriks ohlala :)
  • Big Bang daebak !
  • happy cooking :)
  • ben ashaari kenang masa sekolah
  • . . .
  • Segmen Blog Saya
  • Giveaway Peonky Pinky
  • Contest semua tentang empat !