BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Super Junior **last**
Monday, April 25, 2011 • 4:02 AM • 5 convicts
Assalamualaikum ,
yeahh , nihh entri last for Super Junior .
pas nihh dah takdaa lagi ouhh ,
errr , tak tahu lahh akan datang nanti saya tergedik gedik nak buat
lagi ke kan kan HAHA .

actually saya nihh bukanlah
die-hard-fan korea ( yeke ? HAHA ) .
serious tak tipu ohh ( KOT ) !
saya layan korea nihh bila ada masa je ,
macam sekarang lahh ,
lepasan spm yg sibuk menanam anggur tp tak berbuah buah XD .

so ,
disebabkan cuti yg agak panjang nih ,
saya pun layan lah sikit sikit ( permulaan je nih ) .
then , boleh pulak ter-addict gitu .
orang cakap saya tahu semua nama artis yg berlakon dalam satu cerita
errr , saya tahu semua ke eak ?
macam dalam entri kina nihh .

haaa , meh sini den explain ,
saya boleh tahu nama diorang sebab
alang alang tengok cerita dia ,
saya pun terus lahh search siapa nama pelakon2 nya ,
and dia ada berlakon dalam drama apa lagi ,
so that's why lah saya boleh tahu ,
( ala macam uoollss jugak , yg minat sinetron ke , hindustan ke ape segala , mesti lah sesibuk jugak nak tahu siapa pelakon nya kan kan ? haa , macam gitu jugak saya )

dah banyak drama saya tengok ,
makin ramai lah saya kenal HAHA ,
gitu aje dongg .
**err , dah lari topik nampaknya nihh , layanlah**

okayy ,
macam group/band music kpop ni jugak ,
dah saya minat , then saya koreklah mana mana
nak cari info dia .

selain Super Junior ,
saya adore

Beast


u kiss ( lama ) , u kiss baru saya kurang minat HUHU


SHINee


SS501


2PM


B1A4 , group baru , i like !


haa ,
tu je group yg saya layan lagu dia dengan masyuk lahh orang kata ,
group / band lain tuhh saya dengar gitu gitu je ,
macam Big Bang , 2AM , CN Blue , FT Island , SNSD , After School ,
4 Minutes , Miss A , blablabla
( gila kau nak suruh aku list semua , sampai esok tak habis huhu )

ramai jugak kawan kawan duk tanya ,

" ehh myra , drama apa yg best lagi eak , cepat suggest ! "

haish ,
penat den kekadang jawab soalan sama ,
setakat drama yg saya tengok sejak zaman pak kaduk ,
semua best korea nihh HAHA ,
sampai den sendiri pun taktahu nak suggest apa dahh ,
next entri saya list kan jelah drama apa yg saya dah tengok ,
maybe tak semua ,
just certain of it je okayy .

err ,
that's all lahh
( tajuk macam takde kena mengena dgn Super Junior je HAHA )
anneyong !

p/s : yeahh , i love kpop ! **err , kat atas tadi kata tak suka sangat , kau nihh mmg suka guna ayat putar belit lah myra**




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Super Junior 15
  • Super Junior 14
  • Super Junior 13
  • Super Junior 12
  • Super Junior 11
  • Super Junior 10
  • Super Junior 9
  • Super Junior 8
  • Super Junior 7
  • Super Junior 6