BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Super Junior 7
Sunday, April 17, 2011 • 11:29 AM • 2 convicts
Assalamualaikum .
let's continue , daebak !

Yeesung

















mereka mereka semua gelar dia
the so-called-ordinary person .

HAHA
first time dapat tahu dia digelar cmtuhh ,
mmg rasa pelik lahh kan ,
asal lah dia ni kena panggil cmni sebab muka nerd innocent gitu .
then bila dah tgk videoclip pasal dia ,
baru lah den faham kenapa , hehe .

' he might be one of the weirdest and yet most adorable people in this earth '

ni satu contoh lah yg saya petik from videoclip tuhh ,
kalau nak cerita semua mmg banyak gak .

the conservation :

Kangin :
" the members sometimes see Yeesung in their dreams !
when we're sleeping , he goes into each of our rooms .
stays 20 minutes in one room , and 20 minutes in the next room...
all the members thought it was part of their dreams !
when Suju performing , or when we're eating , he doesnt talk much , but when we're sleeping , he touches us
( their lip , susah nak explain pasal nihh , tapi malas nak cerita panjang2 . haha ) !"

Yeesung :
"when they're sleep they look peaceful .
they're the most lovely when they are asleep "

Heechul :
" we thought we saw a ghost !"

bila tgk video dia nihh , mmg kelakar lah .
he's really really weird yg comel orang kata .
that's why kena gelar mcm tuhh .

another conservation :

Eunhyuk :
" he has a weird aura "

Choi Si Won :
" your back feel cold , if yeesung is behind you ,
it feel weirds . because he has a weird aura "

Kangin :
" like an assassin "

Yeesung :
" what do you mean by assassins ? haha "

audiens :
" HAHAHA "


and ada lagi satu situasi yg pelik kelakar jugak ,
pasal kura-kura peliharaan dia .
dia cakap dia jealous tgk Heechul ada bela kucing
and tak sunyi .
then dia cakap nak ada pet juga untuk hilangkan kesunyian dia tuhh ( konon )
and bila dah ada kura-kura ( 2 ekor ) ,
dia cakap :

" i was bored before , but now i'm even more bored "

and ada lagi satu situasi ,
time tgh buat filming pasal dia ,
ada part tengah story pasal dia terharu dengan pengorbanan mak dia ,
and he suppose untuk menangis time tuhh .

tp tunggu punya tunggu ,
try banyak banyak kali ,
but tak boleh jugak nak menangis ,
then director tanyalah dia nape tk boleh nak menangis

director :
" who were you thinking of while thinking of your mom ? "

yeesung :
"......"

director :
" ??? "

yeesung :
" when the lyrics talk about the black bean noodles soup ,
i wanted to have some......"

HAHA ,
apa punya senget lah yeesung nih ,
boleh pulak kan dia jauh melencong kat situ :p

actually serious banyak benda yg nak story
pasal yeesung nihh
sebab for me , dia punya perangai nihh
unique yg comel gitu tau .
and satu perangai dia yg best is he's confident :)

and suara dia dalam group nihh
adalah antara strongest voice
that's why lahh dia dalam sub-group
Super Junior K.R.Y

oke , that's all ,
penat taip *tipu je nihh , tk penat pun*

p/s : setiap kali tengok gelagat dia memang nak tergelak je :D !


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Super Junior 6
  • Super Junior 5
  • Super Junior 4
  • Super Junior 3
  • Super Junior 2
  • super junior 1
  • pause or stop ?
  • Assalamualaikum :) entri kalini nak story about ...
  • korean's drama *part 2*
  • korean's drama *part 1*