BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Super Junior 5
Thursday, April 14, 2011 • 10:08 PM • 2 convicts
Assalamualaikum .
sikalang saya mahu celita pasal ( slang cina oke )

Donghae















haa ,
orang gelar dia adorable kid/fishie ,
fishie
sebab nama dia Donghae means East Sea
dia ni handsome sangat ohh ( no offense k ) ,
saya paling suka time dia senyum !
even magnae group nih ( Kyuhyun ) pun
cakap Donghae is about 5 years old .

and dia sangat rapat dengan Eunhyuk sebab dah kenal
lebih kurang 10 tahun .
actually dia ni ak jadi atlet ,
but ayah dia sarankan dia jadi singer
sebab dia pandai menari ,
so dia pun jadilah penyanyi

he's machine dance dalam group nih ,
same goes with

Kyuhyun
Shin Dong
Eunhyuk

ayah Donghae dah meninggal ,
dia tak tinggal dengan ayah dia selama 6 tahun
(sejak debut dalam Suju ) ,
and when Donghae finally come back for the first pay ,
ayah dia passed away .

actually ayah dia ada black tumor and
suffer selama 3 tahun .
and as entri before this saya ada cakap yg ayah
dia ada minta tolong Leeteuk jaga Donghae .

Leeteuk says :

" donghae didnt know that i came out with his father ,
he lit a cigarette and say to me
"i'm deeply grateful to you" while holding my hands tight ,
"our donghae cant restrained the tears ,
i entrust you to look after donghae"
i still could remember clearly what he said "

donghae ni seorang yg fragile and tender-minded .
and dia sangat sangat suka memcuba new things ,
macam belajar new instrument .

tp yg paling saya suka part dia menari lahh ,
smart ohh :) !
and suara dia sangat sangat best !

Donghae words for us :

" as you may have noticed , i always say
"always stay healthy" at the end ( of concert ) .
always stay healthy and wish you the best of luck"

p/s : dia nihh handsome and comel kan kan kan ? HAHA , suka tengok perangai dia :)





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Super Junior 4
  • Super Junior 3
  • Super Junior 2
  • super junior 1
  • pause or stop ?
  • Assalamualaikum :) entri kalini nak story about ...
  • korean's drama *part 2*
  • korean's drama *part 1*
  • Rupa Kiamat - Bacalah, jika kamu seorang manusia. ...
  • i can drive ohhhlala :)