BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Super Junior 12
Sunday, April 24, 2011 • 5:41 AM • 0 convicts
Assalamualaikum
kalini nak ceciter pasal
someone yg saya taktahu sangat pasal dia
**ayat macam nak kena pelempangpangpang je , dh taktahu , tkpayah cerita sudah**
nak buat cmne , kita kena adil kan kan kan ,
so uollss redha jelah dengan entri kalini =]

Shindong













as usual , benda pertama yg saya akan cerita is his
nickname : the moodmaker .
sebab nya dia nihh funny + kelakar + lawak +++ lahh ,
that's why orang gelar dia the moodmaker
( alahh , kalau saya tak explain pun korang dah boleh agak kan kan kan )

dalam group nihh ,
dialah yg paling comelll sekali
**nak cakap ge_ _ k macam tak sampai hati pulak**
tapi jangan lah pandang dia sebelah mata ohh .

sebab dia nihh dance machine tau dalam group nihh ,
yelah ,
dalam group nihh ada 4 orang je dance machine ,
selain dia ,
Eunhyuk , Donghae , and Kyuhyun pun dance machine gak .
kalau tengok dia menari , kalah saya yg terlebih kurus nihh ( oppsss )
serious taktipu .
yelah kan , dengan saiz badan dia yg comel ,
dia punya tenaga nak buat macam macam gaya dance mmg orang boleh salute maaa .

and he also the rappers dalam group nihh ,
together gether with Eunhyuk :)
actually saya tktahu sangat pasal dia ,
time tgk videoclip dia ,
ada problems pulak so tak sempat nak download :'(
nak suruh saya pergi youtube semula ,
hehe , mmg malas lah jawabnya ,
so , shindong's fan ,
mianhe ! cheonmal mianhe !
**tsk tsk , silalah salahkan broadband kuhh yg gedikss nihh**

that's all guy ~

p/s : kejam kan entri kali nihh sebab tak banyak info pasal shindong HUHU :(




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Super Junior 11
  • Super Junior 10
  • Super Junior 9
  • Super Junior 8
  • Super Junior 7
  • Super Junior 6
  • Super Junior 5
  • Super Junior 4
  • Super Junior 3
  • Super Junior 2