BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
sorry soory soryy ssory:)
Wednesday, April 6, 2011 • 1:34 AM • 0 convicts
Assalamualaikum ,
hi hi hi ,
mianhe ,
sorry sorry sorry :)

*kenapa tetibe gedikss ala ala minah barat minta maaf ni ?*

sebab nya saya dah 9 hari tak
update beelloogg ini ohh .

yelahh ,
dah renew blog ,
then tak pasal pasal takmahu update ,
tak ke macam ngengada tahap petala ke 8 tuhh ?

"haish , sukehati den lahh mahu update ke tak , hang sibuk apesal apesal ?"

sila ignore kan statement di atas ,
tuhh hanyalah luahan hati yg terpendam HAHA

actually agak busy maaa
sejak akhir akhir ni ,
yela kan ,

sejak saya dah dilantik jadi Perdana Menteri Malaysia Wanita Pertama ( PMMWP )
ni ,
jadual semua dah penuh bagai nak rak ,
memang penat ngalahkan sultan lahh jawabnya

*ohh , jangan naik angin , saya hanya bercanda :p *

haa ,
ada lah certain certain makhluk ALLAH
yg membusybodykan diri mereka
sibuk duk tanya tanya best sangat ke
lagu NO OTHER yg saya

pasang kat blog ni ,

haishh ,
macam nak kena baling kasut pun ada ,
dah nama beloog den ,
den punya suka lahh

*hoho , jangan ambil hati makcik pakcik semua*

and saya BUKAN awak ,

memang minat super junior comel comel tuhh ,


and lagu diorang mmg beshh beshh lahh ye .
antaranya lagu ni lahh


oke oke ,
that's all untuk entri merepek ni ye .
nanti bila saya rajin ,
memalam buta or pepagi tak buta ,
saya update entri yg berfaedah *kot* pulak :)
annyeong


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • mari timbang berat sama-sama :)
  • Assalamuaaikum . anneyong haseyo :) hahh , harini...
  • borang oh borang *PART 2*
  • lampu isyarat ??
  • contest org lidi :)
  • borang oh borang :)
  • earthquake ! gempa bumi !
  • congratulation 3rd batch GMC !
  • _cak_
  • pening2 ~