BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
saya sudah accept matriks , ANDA ?
Thursday, April 28, 2011 • 5:53 AM • 2 convicts

Assalamualaikum ,
hah ,
korang baca tajuk pun dah tahu saya nak cakap apa ,
yes yes yes ,
saya sudah TERIMA tawaran KMJ ,
puas ?
*ayat macam tak puas hati ja , HAHA*

mula-mula asyik fikir berpuluh puluh kali gak nak terima ke tak ,
means ,
kalau dah accept nanti , boleh tolak tak ?
kang kalau tolak , takut takde rezeki pulak time result UPU keluar ,
haih poning poning T__T

then tetibe phone kuhh bbunyi ( ada message masuk )

Mrs Eli : " tetiba aku macam excited pulak , rasa macam nak beli barang dah .. "

time dpat message nihh ,
saya dah terpinga pinga macam baru lepas bangun tidur ,
yelah , dengan takde intro nye ,
Mrs Eli bagi message dekat saya ( and saya tergelak sorang diri HAHA )
and sebagai sahabat yg baik , saya pun layanlah dia nihh HAHA

Me : " Haha , beli barang belum lagi , kau dah accept belum ? kalau kau accept , aku accept gak , nak tengok list barang dia jugak "

Mrs Eli : " Dah , pagi tadi , haha . kau tahu tak , kita ada 2 sem dekat sana .. 1 sem dapat RM1250 , huh , wow !!! shopping ! haha "

Me : " Wah ! excited , jap ea , aku accept "

. . .

. . .

. . .

Me : " nanti kalau kau dapat asasi , kau tolak jela matriks ? "

Mrs Eli : " tengok course jugak lah , kalau course aku tak minat , aku pergi matriks kot ..
kau ? "


Me : " sama dengan aku , kalau course aku minat , aku pergi u "


xxxxxxxxxxx


then mulalah kami merepek merapu meraban :p
yg tak boleh blah ,
Mrs Eli bukan nya ingat time dapat elaun yg banyak
( banyak tuhh bagi student-to-be macam kitorang nihh , janganlah samakan dengan kalian yg sudah berkerjaya )
nak beli buku ke hapaa , dia ingat SHOPPING dulu
lahai kawan aku sorang nihh ,
macam nak cepuk dia pun ada , HAHA ,
takpe takpe , nanti kita jumpa ya Mrs Eli baru saya boleh cepuk awak kuat kuat :p


hah ,
bagi yg belum accept matriks , cepat cepatlah pergi accept ,

sebab kalau kita accept then nak tolak boleh aje :)

that's all ,
apa motif entri kalini ?
errrr ,
hampa pikiaq sendiri lah :)





Eli :)

p/s : Mrs Eli a.k.a Fazliana :) kau adore sangat kat Eli - U kiss , hah ambik kau aku bg nickname tuhh :p



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • matriks ohlala :)
  • Big Bang daebak !
  • happy cooking :)
  • ben ashaari kenang masa sekolah
  • . . .
  • Segmen Blog Saya
  • Giveaway Peonky Pinky
  • Contest semua tentang empat !
  • List oh list XD
  • Super Junior **last**