BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
pause or stop ?
Thursday, April 14, 2011 • 12:46 AM • 2 convicts
Assalamualaikum .

fuhh ,
penat jugak lau nak buat entri
ber-part-part nihh kan ,
sebab kita mmg kena continues buat entri tuhh :)

kalau cm gituhh mmg lama lah entri

korean's drama *part x*

nak habis sebab nya yelahh ,
bukannya sikit drama yg saya tgk ,
banyak kot .
dah habis satu drama ,
then ada lagi drama baru .

macam bulan ni ada lagi drama baru yg best tgh airing
( kat TV tak keluar lagi and DVD pun tak jual lagi )
drama : ROYAL FAMILY
sy just tgk online je ,
tuhh pun episod 1 je saya tgk , tak sanggup kot nak tunggu
sampai habis ,
so saya tunggu keluar kat TV or beli DVD jelah nanti :p

so conclusionnya ,
saya ingat nak pause sekejap post entri
pasal drama ni
( ke nak stop terus ea ? )
takpe takpe , kita tengok
kesesuaian masa saya ea ,
sebab nak meng-sinopsis-kan drama nihh lah saya lemah ,
sebab saya ni jenis nak cerita from A-Z *rolling eyes*

hehe ,
entri kalini just nak bebel pasal ni jehh :p







haa ,
tuhh semua gambar SUPER JUNIOR *screams*
ingat nanti nak buat entri pasal group nihh pulak lahh * nodding*

siapa setuju angkat tangan kanan

O/

O/

O/

O/

wahh , ramai jugak setuju ,
oke oke , untuk confirmation sila
angkat dua dua belah tangan

\O/
\O/\O/\O/\O/
\O/
\O/\O/\O/\O/

wahh , lagi rama yg setuju !
good good .
nanti kalau rajin ( KALAU )
saya buat .
that's all ,
annyeong :)

p/s : i like B2AST , SS501 , U-kiss , SNSD too ! who with me ?


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Assalamualaikum :) entri kalini nak story about ...
  • korean's drama *part 2*
  • korean's drama *part 1*
  • Rupa Kiamat - Bacalah, jika kamu seorang manusia. ...
  • i can drive ohhhlala :)
  • vroom vroom !
  • Assalamualaikum . tadi time tengah syok syok onli...
  • sorry soory soryy ssory:)
  • mari timbang berat sama-sama :)
  • Assalamuaaikum . anneyong haseyo :) hahh , harini...