BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
matriks ohlala :)
Wednesday, April 27, 2011 • 9:32 PM • 6 convicts
Assalamualaikum ,
yeah matrikulasi :)
saya check pepagi buta semalam lagi ,
bukan excited , tp memang takde kerja nak buat ,
so check jelah terus .

dengan takde feeling nya ,
masukkan IC number

. . .



then appear lah resultnya

. . .


then ,
saya pun blur ( bhaha , serious tak rasa apa apa dohh time nihh ),
serious saya tak rasa apa apa , cuma as hamba Allah ,
saya ucaplah alhamdulillah *err , kena mention jugak ke nihh ? confius jap* ,
sebab saya berharap dapat asasi ,
tp kalau tak dapat , redha jelah ,
Allah knows better :)


bukaklah group batch saya ,
mulalah berinteraksi dengan semua makhluk yg pelik lagi aneh ,
merata rata diorang tercampak ,
ramai dapat dekat melaka :

- natasha ( roommates )-
- muiz -
- syamim -
- nanad -
- aina -
- fahmi -
- riedwan -
- akmal -
- hakim ithnin -
- tiekah lolie -
- anis hadeena -
- amirul afiq -
- and ramai lagi , maaf pada yg tak di-mention-kan namanya -

kalau yg seangkatan dengan saya pulak berapa kerat je lahai * johor *:
- iqa ( magnificient 6 ) -
- nadirah norani ( roommates )-
- fazliana -
- teha jais -
- zafirah -
- suzy -
- afiqah abbas -
- mila -
- meow 02 -
- fiqa azmar -
- sai -
- and ada lgi tapi tak ingat HAHA -

negeri sembilan :
- amalina amira ( chilhood's bestie ) -
- nizam -
- ezzuddin -
- aleeya zuki -
- afeera -
- izzaty zaini -
- syed ahmad fadzli -
- yanie -
- miza -
- as usual , ramai lagi tp tak ingat -

Pahang :)
- jehan ( chilhood's bestie ) -
- syahirah wahab -
- inshi -

Pulau Pinang :
- loya ( KD ! haha , silalah terima hakikat ) -

Selangor :
- raihana ( childhood's bestie ) -
- wani ( roommates ) -
- firdaus 05 -
- iman -

Kedah :)
- ainul -
- ahmad afifi -
- didie ( roommates ) -

dah lahh , penat saya mengingat nama ,
err , kalau salah sila betulkan :)

my mags 6 :
- kina ( johor sama dengan saya ) -
- iqa ( same goes with us ) -
- hanisah ( teknik pontian ) -

hah , uoollls jangan nak meng-complain kenapa saya
menge-list-kan semua nama nama tuhh ye :)
this blog i treat it as my own diary ,
so untuk kenangan saya tulislah nama diorang ,
kot kot dah tua bangka rajin nak tengok blog nihh semula ,
tengok nama diorang boleh lah lepaskan rindu gitu *err , yeke ?*

that's all :)

p/s : i'm not accepting it yet , waiting for UPU results this May :) ain and fash - sabar oke :D and to budak batchkuhh , siapa ada blog , please leave your URL dekat shoutbox/comment k , boleh den jengah :)









PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Big Bang daebak !
  • happy cooking :)
  • ben ashaari kenang masa sekolah
  • . . .
  • Segmen Blog Saya
  • Giveaway Peonky Pinky
  • Contest semua tentang empat !
  • List oh list XD
  • Super Junior **last**
  • Super Junior 15