BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Monday, April 11, 2011 • 12:26 AM • 0 convicts
Assalamualaikum :)

entri kalini nak story about

.: Playfull Kiss :.


actually saya tertarik nak tengok cerita sebab ada
Kim Hyun Joong !! haha ,
saya mmg minat betul dgn SS501 esp leader dia nihh :)
( although band nihh dah tak bsama under satu company HUHU )
then bila tgk cerita nihh ,

homaiigood , sangat best and kelakar !
OST lagu dia band Tree Bicycle yang nyanyi if im not mistaken :)

sila betulkan kalau salah .

sinopsis ( jgn marah sy if panjang ) :

cerita ni pasal Oh Ha Ni ( Jung So Min ) which is a clumsy student

yg falling in love dgn perfectionist nihh
( always dpt full mark exam and rank 1 kat seko
lah and university ) ,
Baek Seung Jo ( Kim Hyun Joong ) .

then one day , Ha Ni bagi love
letter gituhh kat Seung Jo ,
tp yg kelakarnya Seung Jo reply , but dia pulang love letter
yg Ha
Ni siap bertanda lagi ,
and love letter Ha Ni nihh dapat gred D lagi ( mmg kelakar lahh ) .

satu hari rumah baru Ha Ni runtuh
( gara gara kepala kawan dia terhantuk kat dinding ) ,

then ayah Ha Ni and dia pindah ke rumah kawan lama yg rapat
ngan ayah dia ,
and kawan ayah dia tuhh actually bapa kepada Seung Jo .
time nihh macam macam incident menarik and kelakar berlaku .
plus , perangai mak Seung Jo sgt sgt comel and bbeza dgn Seung Jo !
dia pun suka dekat Ha Ni and bharap Ha Ni jd menantu dia .

tp yg bestnya , at last diaorang kahwin jugak .
macam mana Seung Jo boleh jatuh hati dekat Ha Ni ?
anda
anda dan anda kena tgk sendiri :)


best kan this story Nurhanisah binti Nazarali and Siti Norain Samsudin ?

1 )


2 )

3 )

4 )


Baek Seung Jo ( Kim Hyun Joong ) :
#3 - Seung Jo senyum dekat Ha Ni ( dalam cerita ni dia susah nak senyum )
#4 - stail rambut dia time pergi dekat universiti , sy tak suka stail ni , nasib baik after kahwin dgn Ha Ni dia tukar stail


1 )


2 )


3 )


4 )


Oh Ha Ni ( Jung Son Mi ) :
#2 - ni gaya Ha Ni dalam cerita playfull kiss
she's so adorable and cute :)


1 )


2 )


3 )

funny couple :D #1 - time ni dh kahwin , Seung Jo tgh ajar Ha Ni prepare utk interview esok ( scene nihh kelakar ) #2 - after dh tinggal sama , Ha Ni nak pergi sekolah sama dgn Seung Jo ,
tp Seung Jo refuse :(



main actors and actress :)


that's all :)
annyeong !

p/s : this story is very funny ! serious tak tipu . maii kita tgk ramai ramai :)


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • korean's drama *part 2*
  • korean's drama *part 1*
  • Rupa Kiamat - Bacalah, jika kamu seorang manusia. ...
  • i can drive ohhhlala :)
  • vroom vroom !
  • Assalamualaikum . tadi time tengah syok syok onli...
  • sorry soory soryy ssory:)
  • mari timbang berat sama-sama :)
  • Assalamuaaikum . anneyong haseyo :) hahh , harini...
  • borang oh borang *PART 2*