BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
korean's drama *part 2*
Sunday, April 10, 2011 • 1:01 AM • 2 convicts
Assalamualaikum :)

annyeong haseyo !
lets continue our journey babe !

oppss ,
journey tuhh exchange to story oke :)


#

#

#


#

.: My Girlfriend is A Gumiho :.



cerita nihh pun mmg superb habis :)
in the beginning of story dia mmg kelakar ,
asyik nak tgelak je tgk gelagat hero and heroin dia ,
then dah kat tengah2 cerita and dekat dekat nak habis ,

fuhh , mood berubah ,
sangat sedihh lah .
especially bila OST dia mainkan peranan ,
lagilah bertambah tambah sedih gitu .

( tak ingat lagu dia siapa nyanyi , tajuk dia Gumiho please stop crying )

sinopsis ( as usual , saya takpandai bersinopsis ) :


cerita dia start when Lee Seung Gi ( ni nama betul hero dia , tak ingat nama dalam lakonan ni ) ,
try nak escape dari datuk dia , then dia sesat ,
sampai kat satu tempat ala ala pelancongan gitu
sebab ramai tourist datang untuk tgk tempat suci
yg ada sejarah gumiho ( nine tail fox ) .
then malam tuhh dia pergi lahh kat tempat lukisan gumiho , and time dia try call kawan-kawan dia ( tp tkdapat sbb tkde line ),
ilusi gum
iho tuhh ada and instruct Seung Gi untuk lukis 9 ekor kat lukisan musang tuhh supaya dia boleh hidup .
Seung Gi yg tak tahu apa-apa just buat je apa yg disuruh dlm keadaan ketakutan gitu . the
n esok nya , gumiho tuhh hiduplahh as a human , Seung Gi bagi nama kat dia Gu Mi Ho ( represent as gumiho ) .
time ni lahh bermula kisah macam mana m
ula2 Seung Gi ingat nak lepaskan diri dari Mi Ho sbb takut Mi Ho makan liver dia ( sbenarnya tak pun ) ,
and Mi Ho pulak dah jatuh hati dekat
Seung Gi and sanggup ambil something ( darah doctor and bead Mi Ho )
yg doktor ( he's also not pure human , half gumiho , half human )
bagi untuk berubah jadi manusia .
tapi benda tuhh sangat merbahaya sebab akan meragut nyawa
between Seung Gi or Mi Ho .
so ,
kalau nak tahu Mi Ho dapat berubah or tak ,
and siapa yang mati ,
silalah bel
i dvd nya oke :)

ILI NURHUDA , SILA TENGOK SAMPAI HABIS OKE ?

Lee Seung Gi : hero for this story .
dia memang sangat kelakar dalam cerita nihh :D



Gu Mi Ho :
i dont know her name , malas nak tanya inciik google :p

siapa2 yang tahu silalah bagitahu oke :)

she's very gorgeous and dalam cerita ni dia sgt nerd
and
always dipergunakan oleh Seung Gi , but its fun ! :)


No Min Woo ( doctor ape ntah nama dia , tak ingat HAHA ) :
muka dia and acting dia cool gituhh ,
agak smart lahh dia berlakon ,
kadang2 rasa macam nak baling kasut pun ada sebab
macam bajet cool gitu HAHA ,
tp dia comel :p


that's all ,
annyeong :)


p/s : serious cerita nihh BEST ! tak tipu maaa , my friends pun cakap best sgt sgt :)


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • korean's drama *part 1*
  • Rupa Kiamat - Bacalah, jika kamu seorang manusia. ...
  • i can drive ohhhlala :)
  • vroom vroom !
  • Assalamualaikum . tadi time tengah syok syok onli...
  • sorry soory soryy ssory:)
  • mari timbang berat sama-sama :)
  • Assalamuaaikum . anneyong haseyo :) hahh , harini...
  • borang oh borang *PART 2*
  • lampu isyarat ??