BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
i can drive ohhhlala :)
Friday, April 8, 2011 • 7:24 AM • 0 convicts
Assalamualaikum

yeahh its true babe ,
i can drive nowww !
HAHA ,
mmg lahh before this dah boleh kan ,
tapi tadi JPJ and alhamdulillah lulus lulus lulus lulus :D

so ,
lagi beberapa hari ,

lesen L ku akan berubah wajah -> P !
haha .

........................................................................................................
emmm , kalau anda awak kalian nak cakap macam ni kat saya ,

A : "eleh myra , i dah dapat lesen P lagi lama dari u lahh tak kecoh pun"

saya jawab dgn baik hatinya :)

me : "alaa u ni , i nak seksaited sikit pun tak boleh eahhh ? shikkeu
reo
( shut up ) !"


or kalau nak cakap lagi

B : "ehem cik adik , saya dah pakai lesen kompeten oke , tk main lah P ni"

saya pun apa lagi , bidas lahh :p

me : "ehem jugak , it means awak tuhh lagi tua dari saya , so saya tak hairan lagi kesah oh ahjumma/ahjusshi ( makcik/pakcik ) . ohh , tetibe rasa muda pulak"

.....................................................................................................

so ,

senang cerita ,
kalian cakaplah apa yang terlintas kat fikiran kalian ,
sebab saya tak kesah ,
tak salah pun nak share share kan kan :)
you happy , i happy ,

you sedih , i tak sedih HAHA *evil laugh*
oke tak lahh , just kidding .

haa ,
siapa siapa perlukan khidmat driver ,
just calling calling saya ye ,
err ,

tp bersyarat ,
if awak pakai kereta porshe or lamborghini or ferrari or BMW X6 je
saya rela dengan sepenuh hati tanpa paksaan ,
kalau tak ,
ehem ehem , silalah tekan butang merah di hp
korang ye :p

that's all nak bebel ,
malas nak letak gmbar ,
saja nak bagi korang bosan ,
annyeong !

oppss terletak , mianhe ( maaf ) :p
*dongho*

oppss , terletak lagi haishh , jinja :)
*dongho*

ryeowook oppa ! ( geli sehh tulis oppa nihh HAHA )


p/s : comel pulak bila tgk magnae Dongho ( U KISS ) ni , HAHA



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • vroom vroom !
  • Assalamualaikum . tadi time tengah syok syok onli...
  • sorry soory soryy ssory:)
  • mari timbang berat sama-sama :)
  • Assalamuaaikum . anneyong haseyo :) hahh , harini...
  • borang oh borang *PART 2*
  • lampu isyarat ??
  • contest org lidi :)
  • borang oh borang :)
  • earthquake ! gempa bumi !