BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
. . .
Tuesday, April 26, 2011 • 12:36 AM • 0 convicts
Assalamualaikum .
huh ,
harini penat kot , tp serious saya tak buat apa apa
kerja berat or something yg memenatkan XD
**nihh nama nya penat yang gedik dan mengada ngada HAHA**

yelahh ,
takpercaya ?
mehh tinjau sikit apa yg saya buat dari pagi sampai sekarang .

TAKPAYAH BACA , ENTRI NIH PANJANG DAN TAK BERFAEDAH LANGSUNG !

bangun as usual pukul 6AM ,
solat then siapkan breakfast untuk adik adik pergi sekolah
( err , actually buat air je HAHA , saja nak buat gempak tulis lah breakfast ) .

then pukul 7AM kejut lahh
little prince bangun and mandikan dia ,
zupzapdushdash ,
dengan sepantas kilatnya saya siapkan dia
( pakai baju tadika , sikat rambut , pakai bedak blablabla ) .

8AM
my father pergilah hantar little prince tuhh g tadika ,
and now i'm HOME ALONE !
hoho =.='

dengan malasnya saya keluar rumah and isilah makanan rabbit ,
kemas rumah , lipat baju ,
masak nasi ( gila awal masak nasi untuk lunch HAHA )
dah siap semua benda tuhh ,
ZAPPP duduk atas kerusi jap ,
hilangkan penat T___T

9AM
abah balik ,
dia pun kelam kabut bersiap ,
saya pelik lah tengok dia ke sana sini ,
tibe tibe dia cakap ,

" abah ada kursus nihh dekat xxxxx . habis pukul 5 . kakak duduklah rumah elok elok ea . "

" huh ??!! " **muka pelik jap**

"nape kak ?"

" err , takde pape . pergilah bsiap cepat "

" hah , kakak nak pergi rumah hanisah tak ? meh abah hantar terus "

" kakak mmg dah janji dengan dia nak pergi rumah dia harini , tp kakak belum mandi lagi nihh , sibuk buat kerja tadi . alaa , cancel jelah pergi rumah anis :( "

" hahh , kakak pergi sendiri lah naik kereta , kunci rumah tau "

wahhh ,
time tuhh happy gak sebab dapat pergi rumah drive sendiri
( well , saya kan baru dapat lesen , jakun lah kejap HAHA ) ,
biasa abah bagi saya drive hantar little prince aje pergi tadika dekat bandar ,
kalini dapat pergi rumah kawan pulak , YEAYYY !

time tuhh mulalah pergi mandi and bersiap secepat mungkin
( bukan mandi kerbau oke huh ) ,
sampai rumah hanisah around pukul 10AM .

EH , MASIH BACA LAGI KE ? STOP STOP ! DONT READ LAHH PAKCIK MAKCIK , SERIOUS BOSAN , TAK TIPU !

hahh ,
start pukul 10AM tuhh , kitorang borak memanjang ,
serious tk buat apa apa , macam sengal pun ada jugak ,
layan videoclip korea lahh ,
bebel lah haish .

then pukul 12PM ,
pergilah dapur tolong hanisah masak
( actually saya menyibuk je HAHA ) ,
dah habis masak , apalagi makan lah :p
then tiba tiba ,

' Fly high ... fly high ... fly high ... go to the sky ... '
( phone kuhh melantunkan lagu Fly High - SHINee ** means ada orang call** )

tengok tengok ,
ohh abah rupanya , dia suruh balik sebab nanti adik saya nak balik sekolah
kunci ada dengan saya .

dah sampai rumah , siapkan lunch semua ,
solat zohor then nak tidur little prince ,
tak pasal pasal saya pulak haih yg tertidur ( penat konon nya ) .

bangun tidur terus online ,
and buat entry tak berfaedah nihh .

that's all ,
gila bagus sehh siapa dapat baca entri tak bergambar and
bersifat peribadi nihh sampai habis ,
saya salute dohh , chukahae !
anneyong !

p/s : lain kali dah taknak tulis entri panjang macam nihh , penat kot taip :p ( tak janji HAHA )




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Segmen Blog Saya
  • Giveaway Peonky Pinky
  • Contest semua tentang empat !
  • List oh list XD
  • Super Junior **last**
  • Super Junior 15
  • Super Junior 14
  • Super Junior 13
  • Super Junior 12
  • Super Junior 11