BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Big Bang daebak !
Wednesday, April 27, 2011 • 8:18 AM • 3 convicts

Assalamualaikum :)
hah , nasib uoolllss lah saya tulis pasal korea lagi
*suka hati saya lah*
HAHA .

ingat tak entri Super Junior *last*
saya mention yg saya nihh biasa biasa je dengan Big Bang ( BB ) ,
tp bila layan lagu dia ,
haih boleh pulak minat gila *err , Suju 1st place !*

tak payah dengar banyak lagu ,
just dengar satu lagu je pun dah boleh fall in love *macam over pulak*
lagu BB yg saya memang minat serious banyak ,
some of it are :

Haru haru ( huwaaa sedih *nanges jap* )
Tell Me Goodbye ( serious best ! version japan . )
Lies ( G Dragon acting cool dohh , suka part ' i.m so sorry but i love you ' )
Beautiful Hangover ( ahhh , i like ! )

wahh , cukup cukup ,
tuhh je lagu yg saya boleh post ,
kang kalau saya letak banyak banyak ,
my heart will explode sebab terasa macam betrayed dekat Suju je
( err, tipu jehh nihh , i'm not die-hard-fan ,*yeke ? HAHA* )





T__T

T.O.P
dia yang saya suka dulu mula mula ,
tp asyik tengok dia rap aje , bosan pulak ( dia rappers dalam BB ) ,
tp serious best dia nihh :)



G Dragon ,
saya suka dia ! HAHA , poyo giloss ayat .
tp serious dia nyanyi best ,
muka dia pun comel haha ( ohh ngengade sungguh myra ! )



Daesung ,
suara dia paling best and mantap dalam BB ,
Hanisah suka dia , dia nihh kecik je ,
sama size macam G Dragon HAHA



Taeyang ,
yeah dia pun rappers juga ,
suara dia best ohh ! ,
kina kata dia hot ( kau ada main comment comment dgn anis kan haritu )
saya suka lagu Where U At *although dah lama* ,
macam unik lagu dia HAHA
dia nihh suka pakai topi ,
ambik kau saya letak gambar tak pakai topi T__T



Seungri ,
hanisah kata muka dia macam melayu ,
saya tengok tak pun bhahaha ,
dia nihh mcm pendiam je ,
tp taktahu lah kan ( suke ati saya je main describe org ) .


time blogwalking dekat blog kina ,
bacalah entri dia pasal i'm back .
dia suruh saya buat pasal BB lah ,
memang dia punya pemikiran sama dengan saya dohh HAHA ,
and paling terharu baca entri dia yang INI
huwaaa , cheonmal saranghae KINA !

that's all ,
anneyong !

p/s : siapa rasa nak sepak laju laju dekat saya sebab asyik post pasal korea je , silakan ( saya rela disepak daripada disuruh stop tulis entri pasal korea *tipu jehh ni , i dont want to be kick* ) HAHA .





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • happy cooking :)
  • ben ashaari kenang masa sekolah
  • . . .
  • Segmen Blog Saya
  • Giveaway Peonky Pinky
  • Contest semua tentang empat !
  • List oh list XD
  • Super Junior **last**
  • Super Junior 15
  • Super Junior 14