BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
bestnya duduk di teratak Pinky Momma ;)
Friday, April 29, 2011 • 1:43 AM • 0 convicts
Assalamualaikum :)
yeah , kalau baca tajuk je pun korang confirm paham punya
( toksah lah gedik gedik pergi buka Kamus Dewan cari maksud , takde faedah plus buang masa HAHA )

okay , firstly kita letak header comel dulu ye ^^,


yeah , lumrah alam bagi sesiapa yg nak join , silalah click click banner
PINK tuhh okay ? ( oh pehliss jangan malu malu arnab )

mission # 2 : meh kita buat confession sama sama *tipu je* , bukan sama sama oke ,
tapi sendiri sendiri , ( yelah , uollss nak bebel , buat dekat entri masing masing okay ^^ )

.: i LOVE pink ! seriously wehh , lantaklah orang nak kata girlish ke , feminin ke , dah saya perempuan , takpe lah jugak kalau kena gelaran girlish tuhh kan kan kan . then , blog momma pink nih serba serbi PINK ! serious aura pink nihh sampai dekat saya and makin buat saya nak continue menggeledah bellog momma *yeah !* :.

.: first impression tengok bellog momma memang " wahhhh ! comel nya , i likeee " . errr , memang ada idioms ' dont judge a book by its cover ' , BUT saya kan manusia .
benda first yg saya tengok dulu mestilah rupanya , kalau cantik memang bersemangat gila nak baca ,
kalau kureeeng , semangat tuhh macam jatuh berguling guling lahh wehh , HAHA .
so , blog Pink Momma nihh memang menepati ciri ciri bellog yg patut diterjah :.

.: okay , dah tengok cover , kita tengok isi pulak . haah , entri blog Pink Momma memang kebanyakan enjoy nak dibaca , serious ! tak percaya uoollls pergi ngendap blog Pink Momma :.

.: well , after tgk isi , kita tengok pulak comment comment yg ada :) hah , Pink Momma sgt sgt sgt friendly ! she really treats the blog well . sebab dia akan berinteraksi dengan semua peng-komen ( maybe ada yg dia tk sempat reply , but most of it dia layan ) , memang kita as peng-komen nihh akan rasa touching ala ala lepas tgk sinetron lah jawabnya bila Pink Momma nihh reply comment kita :.

.: yeah , and Pink Momma suka buat segmen ! HAHA i like that ! although this is my first time join her contest , BUT ..... *errr , dah lupa nak tulis apa , tadi adik datang kacau saya time tengah syok menulis HAHA* :.

okay lahh ,
that's all dear !
anneyong .

p/s : anak Pink Momma serious comel and kelakar , Miqail Darwisy pun banyak keletah nya , tak caye meh jengah entry INI :)





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • thanks Kak Numana :)
  • pagi ini saya jadi BIDAN ARNAB :)
  • saya sudah accept matriks , ANDA ?
  • matriks ohlala :)
  • Big Bang daebak !
  • happy cooking :)
  • ben ashaari kenang masa sekolah
  • . . .
  • Segmen Blog Saya
  • Giveaway Peonky Pinky