BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Wednesday, April 6, 2011 • 4:58 AM • 2 convicts
Assalamualaikum .

tadi time tengah syok syok online ,
godam sana godek sini ,
terjumpalah pasal medicmesir ni .
so saya pun

baca

baca

and still

baca

baca

lagi dan lagi

sampai berpinar pinar and terpusing sana sini biji mata ,
konon konon nak tahu info dia kan .

bila dah habis baca tuhh ,
terdetik lahh

"hurm , bagus gak medicmesir ni , kalau aku pergi , ohhhh besh besh"

banyak benefits dia memang serious banyak lahh kan ,
ni saya copy paste dia punya benefits :

a. Kemasukan terus ke Tahun Pertama untuk lepasan SPM, tanpa Matrikulasi, Foundation dan ALevel. Ini
menjimatkan masa.

b. Selepas Matrikulasi, peluang kemasukan terhad di Universiti tempatan. Hanya yang hampir dengan CGPA

4.0 atau setarafnya layak mendapat tawaran kursus perubatan. Akhirnya pelajar terpaksa menerima apa
saja kursus selain dari perubatan dan akhirnya cita-cita menjadi Doktor tidak kesampaian.

c. Kos sara hidup amat rendah. RM300- RM500 sebulan sudah amat memadai.

d. Tajaan MARA & JPA untuk Tahun Pertama khas untuk Program Perubatan amat TERHAD. Namun,

peluang tajaan bagi pelajar yang sudah berada diluar negara terbuka luas, jika dipohon setelah lulus
cemerlang Tahun Pertama.

e. Pengajian Perubatan di Mesir lebih murah jika dibandingkan dengan di Rusia, India dan Indonesia.

f. Pengajian 100% dalam bahasa Inggeris. Tiada kemahiran Bahasa Arab diperlukan.

g. Bumi Mesir menyediakan pelbagai sudut untuk menuntut ilmu dunia dan akhirat, oleh itu pelajar berpeluang

membentuk diri sebagai Doktor Muslim yang lebih bermakna kepada ummah.

macam mana ?
oke ke tak oke ?
saya pun dalam dilema gak ni nak apply ke tak ,
last date nak apply untuk zero deposit esok maa .
haishh ,
pening pening .

tadi pun call kina ,
my beshhfriend ,
dia pun cakap ada kawan or sedara dia

*tak ingat , maaf ye , saya dah tua cepat nyanyuk*

pergi mesir under program ni ,
and bagus katanya ,
taktahulahh den ,
rasa macam nak pergi ,
tapi bila tengok cost 1st year dia ,
fuhh , kus semangat ohh ,
MAHAL .

hurm ,
apa apa pun ,
sape sape rasa ada opinion ke ,
silalah komen ye ,
masih ada lagi beberapa jam sebelum tarikh tutup :)

p/s : university oxford , wait for me ! HAHA



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • sorry soory soryy ssory:)
  • mari timbang berat sama-sama :)
  • Assalamuaaikum . anneyong haseyo :) hahh , harini...
  • borang oh borang *PART 2*
  • lampu isyarat ??
  • contest org lidi :)
  • borang oh borang :)
  • earthquake ! gempa bumi !
  • congratulation 3rd batch GMC !
  • _cak_