BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN

#

Domain name

Size

Load Time

Average Speed per KB


1

www.hummairah93.blogspot.com

124.14 KB

0.58 seconds

0 seconds



peace peace ,
yelah kan ,
sekali pandang je pun dah tahu tak berat ,
sebab tk banyak benda pun saya letak :p

oke lahh ,
buat sesiapa yg nak berdiet ,
sila teruskan usaha murni anda ,
hwaiting !

p/s : esok nak pergi pameran buku dkat dewan jubli intan . iqa , kina , jomlah join


PASTFUTURE
mari timbang berat sama-sama :)
Monday, March 28, 2011 • 6:36 AM • 2 convicts
Assalamualaikum .

hah ,
harini nak buat entri yg sungguh tidak bermotif dan berfaedah ,
apakah ?

*pss dak gmc , teringat miss cathy ouhh , dia kan suka ckp APAKAH ? haha*



mehh semua kita timbang berat sama sama ,


tak usah khuatir ,
tak perlu malu ,
kalau terlebih berat ,
kita sama-samalah berdiet okayy ?

ohh jap jap ,
bukan berat badan oke ,
jangan salah faham ye :p

saya nak kita beramai-ramai
silalah rajin-rajinkan diri menimbang berat blog kalian :)
yelahh kan ,
kalau berattt sangat mengalahkan gajah ,
mmg nak loading tuhh lambat mengalahkan siput lah jawabnya .

so ,
marilahh kita muhasabah diri sebentar ,
insaf-insafkan diri untuk
mendietkan blog ini ,
supaya always slimmm and seksi

*tolong jangan baling kasut kat muka saya , baru lepas buat facial ni HAHA*


oke oke ,
tkmau melalut lagi ,
actually tadi time tgh blog walking ,
singgah minum teh makan kek jap
dekat blog lensajingga ni
( click jangan tak click link ni ! )

then dia bg link nak timbang kat mana ,
so saya pun buat lah kat SINI

AND ,
my blog ni tak berat sangat :)

#

Domain name

Size

Load Time

Average Speed per KB


1

www.hummairah93.blogspot.com

124.14 KB

0.58 seconds

0 seconds



peace peace ,
yelah kan ,
sekali pandang je pun dah tahu tak berat ,
sebab tk banyak benda pun saya letak :p

oke lahh ,
buat sesiapa yg nak berdiet ,
sila teruskan usaha murni anda ,
hwaiting !

p/s : esok nak pergi pameran buku dkat dewan jubli intan . iqa , kina , jomlah join


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Assalamuaaikum . anneyong haseyo :) hahh , harini...
  • borang oh borang *PART 2*
  • lampu isyarat ??
  • contest org lidi :)
  • borang oh borang :)
  • earthquake ! gempa bumi !
  • congratulation 3rd batch GMC !
  • _cak_
  • pening2 ~
  • Hyewp sumer ! Da lmer aw tak tulis entri dlm blog ...