BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
borang oh borang :)
Friday, March 25, 2011 • 8:02 AM • 0 convicts
Assalamualaikum :)

hai hai hai ,
kalini nak tulis cepat cepat

sebab tadi time tengah syok syok tulis entri ,
tetiba dgn baik hatinya laptop kuhh ini
termati pulakk ,

takde ribut angin taufan bajir hujan tsunami segala benda
dia merajuk , taktau lah nape
agak stress sbb dah tulis conteng ngomel panjang panjang
tak sempat save pulak tuhh
then hilang cmtuhh je :(

haa ,
avtually harini pening pening lalat sbb
asyik click sana click sini

duk cari info and isi borang yg patut diisi .
agak penatlah mataku ini asyik duk mengadap lettop ni
smpai berpinar mata muntah darah cirit birit

*tipu je ni , silalah percaya*

ramai yg asyik tanya soalan yg sama
sampai telinga jd pekak and mulut sampai bisu
jawab soalan ni


-------------------------------------------------------------------------------------------------

"awak decide nak pilih course apa myra ?"

"eh , dah decide nak ambil apa siti ?"

"kau ambil apa lepas ni mai ?"

"kakak nak further study kat mana lepas ni ?"



-------------------------------------------------------------------------------------------------

hah ,
macam-macam nickname dah keluar
nasib baik tak keluar mak joyah mak bedah nenek senah ,

*merepek melalut lagi , haish*

okayy lah ,
disebabkan ramai sgt insan yg caring pasal saya and
nak tahu apa yg saya ambil ,
so saya decidelah nak buat entri about my choices

*actually tak sure yg you guys ni caring or menyibuk , HAHA*

err ,
but not kat entri ni lahh ,
jap lagi ke ,
esok ke lusa ke tulat ke tubin ke ,
insyaAllah saya buat satu entri ,
mmg sy story mory kat you all
course apa yg saya pilih .

thats all :)

p/s : mydin , jusco , the store takde scholarship ke ? HAHA


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • earthquake ! gempa bumi !
  • congratulation 3rd batch GMC !
  • _cak_
  • pening2 ~
  • Hyewp sumer ! Da lmer aw tak tulis entri dlm blog ...
  • tamaw balek hostel!!