BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Sunday, March 27, 2011 • 1:21 AM • 5 convicts
Assalamuaaikum .

anneyong haseyo :)
hahh ,
harini kan kan kan ,
saya pergi lah ke Bentara Harung

( tempat ambil lesen UFO , kapal selam , kapal layar , and sampan )
untuk belajar kereta ,


and kalau korang nak tahulah ,
saya jelah satu-satunya manusia ambil lesen kereta kat situ ,
yang lain semua alien ada , ikan duyung ada , mutans lagi ramai ,
even HULK pun ada sbb dia nak ambil lesen lompat dari satu bangunan to satu bangunan lain ,
mmg terasa diri ni special habislahh sebab
i'm the ONLY HUMAN there !


*ohh , silalah baling periuk kuali senduk ke arah mukaku ini*

oke oke ,
fullstop merepek .

actually entri ni just nak cerita lah sikit
apa yg terjadi kat saya ni time blaja kereta tadi

*err , bukan accident or patah kaki or langgar pokok oke*


hurmm ,setelah 1 bulan saya berehat dari
belajar kereta ,

*ehem bukan ponteng BUT sy kurang sihat :( *


maka harini adalah hari pertama
saya menjejakkan kaki semula ke institut makhluk asing tuh
h
untuk continue belajar .

then bawak lahh kereta ,
kat sebelah ada ILI NURHUDA ( my new friend =] )

drive

drive

drive

naik bukit = lepas ALHAMDULILLAH


drive

drive



then parking lot and 3 pointer pulak :

ya ALLAH ! salah step maaa ,
habis kena masuk gear reverse then gear 1 then reverse then gear 1 balik ,
haishh , ni lahh akibatnya dah lama tkpergi belajar ,
tup tup langgar tiang

*malu malu*

seriously before this mmg tkpernah langgar tiang and whatsoever
kesalahan lagilahh ,
this is my first time saya bawa kereta yg mmg worst habislah .

tapi bila terfikir balik ,
HAHA
tergelak sendiri sebab gelabah semacam time bawa tu ,
cuba kalau cool down sikit ,
maybe tkdelah incident yg tak diingini tuh berlaku kan kan kan .

*muhasabah diri jap , tsk tsk*

nasib baik tk jadi mcm ni :p huh ,
tu je nak story mory shary marry ngan korang ,
conclusionnya , silalah jangan berhenti belajar kereta
dalam tempoh masa yg lama


*terasa*

that's all ,
anaeyong :)


p/s : jumaat ni saya JPJ kereta , doakan saya LULUS tau tau tau :)



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • borang oh borang *PART 2*
  • lampu isyarat ??
  • contest org lidi :)
  • borang oh borang :)
  • earthquake ! gempa bumi !
  • congratulation 3rd batch GMC !
  • _cak_
  • pening2 ~
  • Hyewp sumer ! Da lmer aw tak tulis entri dlm blog ...
  • tamaw balek hostel!!