BE YOURSELF
ABOUT ME ENTRY TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
_cak_
Friday, July 16, 2010 • 6:26 AM • 0 convicts
Ooooeeeehhhh~
Hehe,, wah, dah berapa bulan kot sy tak update blog nie... Sian pulak tgk die kosong gitu, sebab tue lah sy tulis je entri yg bakal merepek merapu meraban nie. Ngee~

Haaa!

Nak tahu tak?? kalau taknak, takpe, tak kesah pun, ngee.
Den kan dah brape bulan tak on9, even nak on9 ym pun tak ( konon berazam taknak on9 tahun nie, kih3), sekali harini tetibe mood nak on9 dtg, then tgk bukak lahh yahoo. Ape,, E_X_P_I_R_E_D . Terpakse lahh merajiin kan diri yang memang sudah tersedia rajin nie buat account baru tuk email n fb. So, conclusionnye,, jgn add { slumbergurl36@yahoo.com } account nie dah pencen.. Add dekat account nie { slumbergurl96@yahoo.com } taw2!


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , I from EXO planet . My UFO was break down , my age 11200 years old, I have 12 aliens . My birth date 12/12/2090 . I just want to say : Behave with me because I have 2 pair screw driver as my hand . Feel delightful to stay here.

BLUE;





OTHERS;


>> I've got new cell
date : NOW
at:10 am


>> prisoners jail breaking
date : 12/12/12
at: 12pm


>> new cellie arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • pening2 ~
  • Hyewp sumer ! Da lmer aw tak tulis entri dlm blog ...
  • tamaw balek hostel!!